Ny resa

Ringde Carlanderska förra veckan för att se vad de kunde "erbjuda". Fick en tid där redan i onsdags, det börjar positivt iallafall.
Kändes som en helt annan stämning där än på RMC, ett helt annat lugn. Fick träffa en jättebra läkare (egentligen pensionär, men jobbade extra 1dag/v). Han kikade lite snabbt med vul och såg att jag haft ägglossning. Där fanns ca.8 blåsor på varje sida vad han kunde se. Är inte det många för att vara en helt ostimulerad cykel?
Jaja, han sa iallafall inget om att det var många så det är nog bara jag som är nojjig.
 
Bestämde oss för ett 3-pack med distansbehandling vilket innebär att jag gör vul i Jönköping och kommer till Carlanderska för plock och återföring. Ska bara få tag på läkaren i Jönköping också så han kan ta emot oss. 
 
Vi kör igång när mensen kommer, vilket borde bli omkring 2-3/4 om den kommer som den brukar. Denna gången blir det korta protokollet, fortfarande med gonal-f men med orgalutran på dag 5 och framåt.
 
Känns positivt att ha bytt klinin, hoppas bara det innebär positivt resultat också. Wish us luck! ♥

oforklarligochofrivillig.blogg.se

En blogg om oförklarlig och ofrivillig barnlöshet. Vi har kämpat i flera år och gått igenom inseminationer, ivf och fet men utan resultat. Vägen är lång och krokig med många höga berg och djupa dalar, men en dag ska vi nå vårt mål. Det är jag fast besluten om. Välkommen att följa vår resa.

RSS 2.0