Mensen, var är du?

Sådärja, lite helg och därmed tid att bara vara. Skönt! 
Det verkar som om jag tog det negativa resultatet rätt okej ändå. Det börjar väl bli en vana snart tyvärr. Det hjälper inte att deppa ihop, även om det blir så en kort stund. 
 
Mensen har inte kommit igång helt än. Det är mer som gammalt blod/bruna flytningar som kommer. Det brukar vara så några dagar innan beräknad mens, men konstigt är att mensen borde kommit i torsdags. Men men, den kommer väl igång snart antar jag. Surt bara att bara gå och vänta och veta att den kommer närsom.
 
Har tittat lite på alternativ att gå vidare med och det är nog Carlanderska i Göteborg som ligger närmast tillhands i dagsläget. Får se vad det blir till slut. 
 
På måndag är det dags att ringa till rmc och meddela det negativa resultatet. Får se vad de säger, gratisförsöken är ju slut nu och vi har inget i frysen. Bara att sucka över det och ta nya tag.
 
Ajöss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oforklarligochofrivillig.blogg.se

En blogg om oförklarlig och ofrivillig barnlöshet. Vi har kämpat i flera år och gått igenom inseminationer, ivf och fet men utan resultat. Vägen är lång och krokig med många höga berg och djupa dalar, men en dag ska vi nå vårt mål. Det är jag fast besluten om. Välkommen att följa vår resa.

RSS 2.0